Vepřové ražniči
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 449 kcal
- Sacharidy 0 g
- Tuky 33 g
- Sodík 297 mg
- Bílkoviny 36 g
- Uhlovodany 0 g
- Cholesterol 128.4 mg
- Draslík 628.2 mg
- Vláknina 0 mg
- Vitamín A 0 mg
- Vitamín B6 0.8 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0.9 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Maso očistíme a nakrájíme přes vlákno na malé řízky. Poté je zlehka naklepeme, osolíme a potřeme olejem.
-
2
Připravené maso pokládáme na rozpálený rošt a pečeme na každé straně 3 minuty.
-
3
Plátky masa můžeme ovšem také napíchat na kovové jehlice střídavě s plátky slaniny a cibule. Ovšem poté maso opékáme o něco déle.