Rajčata plněná ricottou a fetou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 388 kcal
- Sacharidy 22 g
- Tuky 33 g
- Sodík 2216 mg
- Bílkoviny 8 g
- Uhlovodany 22 g
- Cholesterol 16.3 mg
- Draslík 292.8 mg
- Vláknina 17272.9 mg
- Vitamín A 17272.9 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 10.2 mg
- Vitamín E 1.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Troubu předehřejeme na 180C.
-
2
Z rajčat seřízneme vršky, šťávu a dužinu vydlabeme lžičkou a vložíme do misky. Smícháme s rozdrobenou fetou, ricottou, nasekaným piniovými oříšky, nasekanými olivami, nasekaným oreganem, strouhankou a pepřem.
-
3
Směsí naplníme vydlabaná rajčata a zakryjeme zpět seříznutými vršky. V zapékací míse necháme 20-25min zapéct.
-
4
Hotová rajčata dozdobíme olivami a lístky oregana a ihned podáváme.