Irské nakládané maso
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 291 kcal
- Sacharidy 26 g
- Tuky 7 g
- Sodík 369 mg
- Bílkoviny 31 g
- Uhlovodany 26 g
- Cholesterol 71.3 mg
- Draslík 1134.4 mg
- Vláknina 13628.8 mg
- Vitamín A 13628.8 mg
- Vitamín B6 1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 62.4 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 7.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Maso nakrájíme na kostky, oloupanou cibuli a oškrábané brambory nakrájíme na kolečka. Očištěné hlávkové zelí nakrájíme na nudličky.
-
2
Do vhodné nádoby urovnáme ve vrstvách maso, cibuli, brambory a zelí. Každou vrstvu osolíme a opepříme. Nakonec vše zalijeme vývarem.
-
3
Nádobu přiklopíme a pokrm vaříme v mikrovlnné troubě při plném výkonu 10-15 minut.