Roštěná se slaninou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 102 kcal
- Sacharidy 2 g
- Tuky 9 g
- Sodík 214 mg
- Bílkoviny 3 g
- Uhlovodany 2 g
- Cholesterol 14.1 mg
- Draslík 74.1 mg
- Vláknina 724.4 mg
- Vitamín A 724.4 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1.5 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Roštěnky naklepeme, nařízneme okraje, osolíme, opepříme a z jedné strany poprášíme hladkou moukou.
-
2
Nakrájenou slaninu rozpustíme na pánvi, přidáme nakrájenou cibuli a zpěníme.
-
3
Na tento základ vložíme půl hodiny odleželé roštěnky, pomoučněnou stranou do tuku.
-
4
Osmahneme po obou stranách vždy 5 minut a podusíme doměkka.