Dušené kedlubny se smetanou a koprem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 400 g Kedlubna
  • 30 g Máslo čerstvé
  • 200 g Zakysaná smetana
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
  • 1 polévková lžíce Cukr krupice
  • 1 polévková lžíce Kopr čerstvý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 196 kcal
  • Sacharidy 12 g
  • Tuky 16 g
  • Sodík 204 mg
  • Bílkoviny 2 g
  • Uhlovodany 12 g
  • Cholesterol 34.7 mg
  • Draslík 272 mg
  • Vláknina 3694.5 mg
  • Vitamín A 3694.5 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 22.7 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 8.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    V kastrolu na másle podusíme očištěné, na nudličky nakrájené kedlubny. Osladíme je a osolíme.

  • 2

    Měkké kedlubny zahustíme zakysanou smetanou a zaprášíme hladkou moukou. Chvíli povaříme a nakonec přidáme nasekaný kopr.

Komentáře k receptu