Kokosová ryba na kari
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 265 kcal
- Sacharidy 33 g
- Tuky 3 g
- Sodík 67 mg
- Bílkoviny 28 g
- Uhlovodany 27 g
- Cholesterol 62.5 mg
- Draslík 476.7 mg
- Vláknina 5750 mg
- Vitamín A 5750 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 29 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Tilapii si rozdělíme na dvě filety a každou umístíme na velký plát alobalu. Filety potřeme kari pastou, kokosovým mlékem, šťávou a kůrou z jedné limetky a sójovou omáčkou. Zabalíme je do alobalu. Pečeme je 10-15 minut na 200 °C.
-
2
Rýži uvaříme podle návodu.
-
3
Rybu podáváme s rýží, pokapané chilli omáčkou a posypané nasekanou chilli papričkou. Podáváme se skrojky limetky.