Kokosová ryba na kari

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 140 g Rýže Basmati
  • 250 g Tilapie
  • 1 kávová lžička Omáčka sójová
  • 2 kávová lžička Kari pasta
  • 2 kávová lžička Mléko kokosové
  • 1 ks Chilli paprička
  • 2 ks Limetka
  • 2 polévková lžíce Sladká chilli omáčka
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 265 kcal
  • Sacharidy 33 g
  • Tuky 3 g
  • Sodík 67 mg
  • Bílkoviny 28 g
  • Uhlovodany 27 g
  • Cholesterol 62.5 mg
  • Draslík 476.7 mg
  • Vláknina 5750 mg
  • Vitamín A 5750 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 29 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Tilapii si rozdělíme na dvě filety a každou umístíme na velký plát alobalu. Filety potřeme kari pastou, kokosovým mlékem, šťávou a kůrou z jedné limetky a sójovou omáčkou. Zabalíme je do alobalu. Pečeme je 10-15 minut na 200 °C.

  • 2

    Rýži uvaříme podle návodu.

  • 3

    Rybu podáváme s rýží, pokapané chilli omáčkou a posypané nasekanou chilli papričkou. Podáváme se skrojky limetky.

Komentáře k receptu