Marinované kedlubny s bylinkovým kozím sýrem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 48 kcal
- Sacharidy 8 g
- Tuky 2 g
- Sodík 139 mg
- Bílkoviny 1 g
- Uhlovodany 8 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 217 mg
- Vláknina 4089.8 mg
- Vitamín A 4089.8 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 23.6 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Oloupané kedlubny nakrájíme na tenké plátky, které krátce v kastrůlku ve vodě zblanšírujeme. Teplé plátky kedluben namarinujeme ve sladkokyselém nálevu připraveném z jablečného octa, olivového oleje, soli, pepře a špetky cukru.
-
2
Marinované kedlubny podáváme s bylinkovým kozím sýrem.