Bulgur s brokolicí
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 334 kcal
- Sacharidy 66 g
- Tuky 5 g
- Sodík 2771 mg
- Bílkoviny 13 g
- Uhlovodany 66 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 837.8 mg
- Vláknina 35156 mg
- Vitamín A 35156 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 178.7 mg
- Vitamín E 1.9 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Bulgur uvaříme podle návodu.
-
2
Na olivovém oleji opečeme na kolečka nakrájenou jarní cibulku.
-
3
Po chvíli přidáme brokolici rozebranou na růžičky a papriku nakrájenou na nudličky. Osolíme, podlijeme a dusíme tak 8 minut.
-
4
Poté přidáme slitý bulgurt a dochutíme vegetou.