Pikantní kuřecí a vepřová směs s kapií, pórkem, čínským zelím, americký brambor

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 70 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 500 g Brambory
  • 200 g Kuřecí prsa
  • 100 g Pórek
  • 200 g Vepřová plec
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 kávová lžička Pepř černý mletý
  • 4 kávová lžička Koření Americké brambory
  • 3 polévková lžíce Omáčka sójová
  • 1 polévková lžíce Olej slunečnicový
  • 4 polévková lžíce Sladká chilli omáčka
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 321 kcal
  • Sacharidy 27 g
  • Tuky 13 g
  • Sodík 306 mg
  • Bílkoviny 23 g
  • Uhlovodany 21 g
  • Cholesterol 67.5 mg
  • Draslík 954.4 mg
  • Vláknina 8070.5 mg
  • Vitamín A 8070.5 mg
  • Vitamín B6 1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 25 mg
  • Vitamín E 1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 5.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Brambory vaříme 20 minut vcelku ve slupce. Poté je slijeme, okořeníme a rozpůlíme nebo nakrájíme na menší kousky a pečeme 30 minut v troubě vyhřáté na 200 °C.

  • 2

    Maso nakrájíme na nudličky, osolíme a opepříme ho. Opečeme ho na oleji. Přidáme pórek nakrájený na půlkolečka, nakrájenou kapii, čínské zelí na nudličky a podlijeme vodou.

  • 3

    Dusíme 15 minut doměkka.

  • 4

    Poté přidáme sójovou omáčku a sladkou chilli omáčku. 5 minut povaříme a podáváme s americkými brambory.

Komentáře k receptu