Čokorolky

Hodnocení 0x 2x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 1 ks Čokoláda mléčno-oříšková
  • 1 ks Vejce slepičí
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 150 kcal
  • Sacharidy 13 g
  • Tuky 11 g
  • Sodík 31 mg
  • Bílkoviny 5 g
  • Uhlovodany 13 g
  • Cholesterol 63.6 mg
  • Draslík 144.9 mg
  • Vláknina 2350 mg
  • Vitamín A 2350 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0.7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Těsto vyválíme na obdélníky o výšce 15 cm. Podél obou okrajů naskládáme asi 2 cm od každého okraje čokoládu nakrájenou na proužky. Okraj přeložíme přes čokoládu a zarolujeme obě poloviny k sobě.

  • 2

    Nakrájíme na čokorolky – dlouhé asi 5 cm. Potřeme vejcem a necháme 8 hodin kynout v lednici.

  • 3

    Poté vytáhneme a necháme 2 hodiny kynout v teple.

  • 4

    Potřeme vejcem a pečeme na 200 °C asi 15 minut. Čokorolky se snadno připékají shora, takže nad ně dáme prázdný plech.

Komentáře k receptu