Podmáslový chléb s celozrnnou moukou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 70 minut
Počet porcí: 8

Suroviny

  • 350 g Mouka pšeničná hladká T 650
  • 150 g Mouka pšeničná celozrnná
  • 100 ml Voda pitná
  • 200 ml Mléko - podmáslí
  • 1 kávová lžička Cukr krupice
  • 2 kávová lžička Sůl
  • 2 kávová lžička Kmín drcený
  • 1 ks Instantní droždí
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 242 kcal
  • Sacharidy 48 g
  • Tuky 2 g
  • Sodík 197 mg
  • Bílkoviny 8 g
  • Uhlovodany 2 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 31.3 mg
  • Vláknina 6521.3 mg
  • Vitamín A 6521.3 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.1 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Do domácí pekárny dáme na spodek vlažnou vodu a podmáslí v pokojové teplotě. Vmícháme sůl. Zasypeme moukami, nahoru dáme kmín, cukr krupice a droždí.

  • 2

    Upečeme si chléb ve zvoleném programu (já jsem zvolila program Základní).

Komentáře k receptu