Nadívaná treska
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 63 kcal
- Sacharidy 4 g
- Tuky 2 g
- Sodík 309 mg
- Bílkoviny 8 g
- Uhlovodany 4 g
- Cholesterol 83.6 mg
- Draslík 300.6 mg
- Vláknina 1288.5 mg
- Vitamín A 1288.5 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 14.4 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
V míse smícháme nadrobno nakrájenou cibuli a řapíkatý celer, přidáme nasekanou petrželku, část rajčatové šťávy, rozmělněné krabí maso a celé vejce. Podle chuti osolíme a opepříme.
-
2
Připravenou nádivku rozprostřeme na 4 filety z tresky a zakryjeme zbylými filety. Vložíme do menšího kastrolu a zalijeme zbylou rajčatovou šťávou.
-
3
Pokrm pečeme v troubě vyhřáté na 190°C asi 30 minut.
-
4
Ihned po vyjmutí z trouby podáváme.