Paštika z tuňáka

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 70 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 2 ks Vejce slepičí
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 2 balení Tuňák kousky ve vlastní šťávě
  • 3 polévková lžíce Tvaroh měkký bez tuku
  • 1 polévková lžíce Kapary sterilované
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 86 kcal
  • Sacharidy 1 g
  • Tuky 6 g
  • Sodík 601 mg
  • Bílkoviny 8 g
  • Uhlovodany 1 g
  • Cholesterol 245.3 mg
  • Draslík 84 mg
  • Vláknina 783.5 mg
  • Vitamín A 783.5 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.5 mg
  • Vitamín E 0.7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Jednu a půl konzervy tuňáka ve vlastní šťávě rozmixujmeme, zbylé maso dáme stranou.

  • 2

    K rozmixovanému masu přidáme tvaroh, vejce, sůl, pepř a vše dobře promícháme. Přidáme zbylé nerozmixované maso a vmícháme kapary.

  • 3

    Směs přendáme do formy na chlebíček vyložené pečicím papírem.

  • 4

    Paštiku pečeme v troubě vyhřáté na 180°C 45-50 minut.

Komentáře k receptu