Jemná pražma

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 1

Suroviny

  • 150 g Pražma filety
  • 150 g Tvaroh měkký bez tuku
  • 1 špetka Šafrán
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 1 kcal
  • Sacharidy 0 g
  • Tuky 0 g
  • Sodík 233 mg
  • Bílkoviny 0 g
  • Uhlovodany 0 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 4.7 mg
  • Vláknina 162.9 mg
  • Vitamín A 162.9 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Do pekáče rozložíme filety z pražmy, osolíme je a opepříme.

  • 2

    Tvaroh smícháme se špetkou šafránu a směsí potřeme filety.

  • 3

    Pekáč přikryjeme alobalem a pokrm pečeme v troubě vyhřáté na 210°C asi 10 minut.

Komentáře k receptu