Jemná pražma
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1 kcal
- Sacharidy 0 g
- Tuky 0 g
- Sodík 233 mg
- Bílkoviny 0 g
- Uhlovodany 0 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 4.7 mg
- Vláknina 162.9 mg
- Vitamín A 162.9 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Do pekáče rozložíme filety z pražmy, osolíme je a opepříme.
-
2
Tvaroh smícháme se špetkou šafránu a směsí potřeme filety.
-
3
Pekáč přikryjeme alobalem a pokrm pečeme v troubě vyhřáté na 210°C asi 10 minut.