Grilovaný hermelín v alobalu, dalamánek

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 1

Suroviny

  • 15 g Cibule
  • 50 g Dalamánek
  • 50 g Rajčata
  • 20 g Sýr Eidam cihla 30%
  • 50 g Paprikové lusky čerstvé
  • 20 g Kečup ostrý
  • 50 g Sedlčanský Hermelín
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 392 kcal
  • Sacharidy 40 g
  • Tuky 17 g
  • Sodík 4 mg
  • Bílkoviny 21 g
  • Uhlovodany 11 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 241.4 mg
  • Vláknina 5810 mg
  • Vitamín A 5810 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 53.9 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    50g hermelínu light rozkrojíme, potřeme kečupem, poklademe plátky oloupané cibule a eidamu.

  • 2

    Naplněný sýr zabalíme do alobalu a v troubě pod grilem necháme rozpéct.

  • 3

    Podáváme s čerstvou zeleninou a s dalamánkem jako večeři.

Komentáře k receptu