Pažitkový dip

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 7 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 200 ml Smetana 16% (pochoutková)
  • 1 špetka Sůl
  • 3 polévková lžíce Pažitka
  • 3 polévková lžíce Jogurt bílý
  • 0.5 polévková lžíce Kopr čerstvý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 183 kcal
  • Sacharidy 5 g
  • Tuky 16 g
  • Sodík 122 mg
  • Bílkoviny 4 g
  • Uhlovodany 1 g
  • Cholesterol 51.3 mg
  • Draslík 79.5 mg
  • Vláknina 963 mg
  • Vitamín A 963 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 11.8 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Pažitku a mladý kopr omyjeme pod tekoucí vodou, tu setřepeme a bylinky drobně pokrájíme.

  • 2

    V misce smícháme zakysanou smetanu se smetanovým jogurtem a bylinkami. Dip dochutíme solí, podáváme ho vychlazený.

Komentáře k receptu