Pažitkový dip
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 183 kcal
- Sacharidy 5 g
- Tuky 16 g
- Sodík 122 mg
- Bílkoviny 4 g
- Uhlovodany 1 g
- Cholesterol 51.3 mg
- Draslík 79.5 mg
- Vláknina 963 mg
- Vitamín A 963 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 11.8 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Pažitku a mladý kopr omyjeme pod tekoucí vodou, tu setřepeme a bylinky drobně pokrájíme.
-
2
V misce smícháme zakysanou smetanu se smetanovým jogurtem a bylinkami. Dip dochutíme solí, podáváme ho vychlazený.