Rajčatový salát s řeřichou a čekankou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 10 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 250 g Rajčata
  • 200 g Čekanka
  • 10 g Olej olivový
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 špetka Řeřicha
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 77 kcal
  • Sacharidy 9 g
  • Tuky 5 g
  • Sodík 396 mg
  • Bílkoviny 2 g
  • Uhlovodany 9 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 510.6 mg
  • Vláknina 9210 mg
  • Vitamín A 9210 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 19.1 mg
  • Vitamín E 0.7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Rajčata omyjeme, nakrájíme na kostky a promícháme s na proužky nakrájenou čekankou.

  • 2

    Přidáme olivový olej a osolíme.

  • 3

    Na talířku před podáváním posypeme řeřichou.

Komentáře k receptu