Sýrový nákyp II

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 65 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 200 g Sýr Eidam cihla 30%
  • 10 g Máslo čerstvé
  • 10 g Strouhanka
  • 10 g Mouka pšeničná hladká T 650
  • 100 ml Mléko polotučné
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 2 ks Vejce slepičí
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 439 kcal
  • Sacharidy 10 g
  • Tuky 26 g
  • Sodík 503 mg
  • Bílkoviny 40 g
  • Uhlovodany 3 g
  • Cholesterol 256.3 mg
  • Draslík 82.8 mg
  • Vláknina 555 mg
  • Vitamín A 555 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 7.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Uvaříme kaši z mouky a másla a necháme ji vychladnout.

  • 2

    Do kaše vmícháme nastrouhaný sýr, žloutky, sůl. Zlehka přimícháme vyšlehaný sníh z bílků.

  • 3

    Směsí naplníme máslem vymazanou a strouhankou zasypanou formu.

  • 4

    Povaříme ve vodní lázni přibližně 30 minut.

Komentáře k receptu