Vepřový přírodní plátek
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 302 kcal
- Sacharidy 8 g
- Tuky 22 g
- Sodík 442 mg
- Bílkoviny 16 g
- Uhlovodany 1 g
- Cholesterol 53.6 mg
- Draslík 282.7 mg
- Vláknina 970 mg
- Vitamín A 970 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1.1 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Maso omyjeme,nakrájíme na plátky, lehce naklepeme a po obou stranách osolíme.
-
2
Na oleji zpěníme cibuli, vložíme maso, podlijeme vodou a doměkka dusíme.
-
3
Plátky vyjmeme a šťávu zahustíme moukou rozmíchanou ve studené vodě. Provaříme a podle chuti dosolíme.
-
4
Vrátíme maso zpět do šťávy a necháme znovu prohřát.