Olomoucký tatarák Ládi Hrušky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 627 kcal
- Sacharidy 9 g
- Tuky 51 g
- Sodík 17 mg
- Bílkoviny 36 g
- Uhlovodany 8 g
- Cholesterol 430.2 mg
- Draslík 150.9 mg
- Vláknina 2927 mg
- Vitamín A 2927 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 5.5 mg
- Vitamín E 1.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 56.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Tvarůžky nastrouháme na hrubém struhadle, vložíme do misky a nakrájíme k nim na kousky změklé máslo. Máslo s tvarůžky dobře promícháme vidličkou.
-
2
Přidáme na jemno nasekanou cibuli, prolisovaný stroužek česneku, žloutky, hořčici a papriku, a vše společně dobře promícháme.