Olomoucký tatarák Ládi Hrušky

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 15 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 200 g Syreček
  • 3 g Paprika mletá sladká
  • 5 g Hořčice plnotučná
  • 100 g Máslo čerstvé
  • 2 ks Vaječný žloutek slepičí
  • 1 ks Cibule
  • 1 stroužek Česnek
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 627 kcal
  • Sacharidy 9 g
  • Tuky 51 g
  • Sodík 17 mg
  • Bílkoviny 36 g
  • Uhlovodany 8 g
  • Cholesterol 430.2 mg
  • Draslík 150.9 mg
  • Vláknina 2927 mg
  • Vitamín A 2927 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 5.5 mg
  • Vitamín E 1.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 56.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Tvarůžky nastrouháme na hrubém struhadle, vložíme do misky a nakrájíme k nim na kousky změklé máslo. Máslo s tvarůžky dobře promícháme vidličkou.

  • 2

    Přidáme na jemno nasekanou cibuli, prolisovaný stroužek česneku, žloutky, hořčici a papriku, a vše společně dobře promícháme.

Komentáře k receptu