Expresní utopenci Ládi Hrušky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 910 kcal
- Sacharidy 23 g
- Tuky 89 g
- Sodík 14 mg
- Bílkoviny 3 g
- Uhlovodany 13 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 315.2 mg
- Vláknina 3820 mg
- Vitamín A 3820 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 16.4 mg
- Vitamín E 2.9 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Špekáčky nebo párky nakrájíme na kolečka a větší cibuli na půlkolečka.
-
2
V malém hrnci smícháme vodu, ocet, olej, hořčici, kečup, worchestrovou omáčku a chilli omáčku a přivedeme k varu. Jakmile se nálev začne vařit, hrnec odstavíme z plotny.
-
3
Do zavařovací sklenice vložíme polovinu nakrájených párků a cibule a zalijeme polovinou nálevu. Do sklenice doplníme zbytek párků a hořčice a přelijeme druhou polovinou nálevu.
-
4
Sklenici pevně uzavřeme a dáme do chladničky odležet. Pokrm je možné konzumovat ihned po vychladnutí.