Tvarohová buchta
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 291 kcal
- Sacharidy 30 g
- Tuky 1 g
- Sodík 0 mg
- Bílkoviny 9 g
- Uhlovodany 0 g
- Cholesterol 0.3 mg
- Draslík 0 mg
- Vláknina 0 mg
- Vitamín A 0 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Mouku, cukr moučka (140 g) a kypřící prášek smícháme. Přidáme vejce, žloutek, mléko a máslo a vypracujeme těsto. Těsto rozdělíme na dvě poloviny a dáme ho na půl hodiny do lednice odležet. Po té těsto rozválíme a jednu polovinu dáme na plech vyložený pečícím papírem.
-
2
Tvaroh smícháme s 20 g cukru moučka a rozetřeme na rozválené těsto na plechu. Přikryjeme druhým plátem těsta, který jsme také rozváleli.
-
3
Buchtu upečeme ve středně vyhřáté troubě do růžova.
-
4