Rychlé nakládané červené zelí

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 8

Suroviny

  • 180 g Zelí hlávkové červené
  • 60 ml Ocet jablečný
  • 1 špetka Sůl mořská
  • 0.5 polévková lžíce Sirup agávový Bio
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 9 kcal
  • Sacharidy 2 g
  • Tuky 0 g
  • Sodík 36 mg
  • Bílkoviny 0 g
  • Uhlovodany 2 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 60.2 mg
  • Vláknina 945 mg
  • Vitamín A 945 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 12.8 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    V míse promícháme očištěné, nakrouhané červené zelí, jablečný ocet, agávový sirup a špetku mořské soli.

  • 2

    Navrch položíme talíř nebo mísu se závažím a zelí necháme nejméně 6 hodin uležet v chladu.

  • 3

    V ledničce nakládané zelí vydrží až 5 dní.

Komentáře k receptu