Tabbouleh z quinoy

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 100 g Quinoa
  • 75 g Petržel - nať
  • 300 g Rajčata
  • 100 g Okurka salátová
  • 50 g Salát
  • 1 kávová lžička sirup agávový
  • 1 ks Citron
  • 1 špetka Tresť vanilková
  • 1 špetka Sůl
  • 1 stroužek Česnek
  • 1 polévková lžíce Olej olivový
  • 2 polévková lžíce Balsamico ocet
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 3655 kcal
  • Sacharidy 348 g
  • Tuky 206 g
  • Sodík 150 mg
  • Bílkoviny 135 g
  • Uhlovodany 48 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 1122 mg
  • Vláknina 12355 mg
  • Vitamín A 12355 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 90.8 mg
  • Vitamín E 0.8 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Quinou uvaříme podle návodu na obalu a necháme vychladit.

  • 2

    Vyšleháme olej, ocet, citronovou šťávu, vanilkový extrakt, sirup, sůl a utřený česnek a získáme tak dresink.

  • 3

    Rajče a okurku nakrájíme na 1 cm velké kostičky. Smícháme s quinoou a nasekanou petrželkou. Posypeme salátovými listy a zalijeme zálivkou.

Komentáře k receptu