Pražma s rajčaty a balsamicem

Hodnocení 1x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 7 g Sůl
  • 7 g Pepř černý mletý
  • 200 g Rajčata Cherry
  • 10 g Bazalka
  • 800 g Pražma
  • 20 ml Olej rostlinný
  • 2 polévková lžíce Olej olivový
  • 2 polévková lžíce Balsamico ocet
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 254 kcal
  • Sacharidy 1 g
  • Tuky 10 g
  • Sodík 161 mg
  • Bílkoviny 39 g
  • Uhlovodany 1 g
  • Cholesterol 134 mg
  • Draslík 703.6 mg
  • Vláknina 0 mg
  • Vitamín A 0 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 2 mg
  • Vitamín E 0.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Z pražmy připravíme 4 filety. Ty osolíme, opepříme a osmažíme na oleji.

  • 2

    Rajčátka napůlíme, zakápneme balsamicem a dáme je do výpeku z ryb.

  • 3

    Asi dvě minuty je smažíme, poté je dáme k rybě.

  • 4

    Zakápneme olivovým olejem a podáváme ozdobené bazalkou.

Komentáře k receptu