Nutelová buchta

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 45 minut
Počet porcí: 12

Suroviny

  • 400 g Mouka polohrubá
  • 200 g Cukr moučkový
  • 500 g Tvaroh měkký
  • 100 g Nutella
  • 250 ml Mléko polotučné
  • 150 ml Olej rostlinný
  • 180 ml Mléko polotučné
  • 2 ks Vejce slepičí
  • 1 ks Vejce slepičí
  • 1 balení Cukr vanilka
  • 1 balení Kypřicí prášek do pečiva
  • 1 balení Pudinkový prášek - kakaový
  • 0.5 balení Pudinkový prášek - vanilkový
  • 4 polévková lžíce Cukr moučkový
  • 1 polévková lžíce Kakao
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 423 kcal
  • Sacharidy 55 g
  • Tuky 18 g
  • Sodík 24 mg
  • Bílkoviny 13 g
  • Uhlovodany 51 g
  • Cholesterol 61.3 mg
  • Draslík 55.2 mg
  • Vláknina 3133.8 mg
  • Vitamín A 3133.8 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 1.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    V míse smícháme všechny suroviny na těsto. Těsto vlijeme na plech s okrajem vyložený pečicím papírem.

  • 2

    Připravíme náplň: Tvaroh promícháme s pudinkovým práškem, vanilkovým cukrem, moučkovým cukrem, vejcem a kakaem. Přilijeme mléko a vše vymícháme na hladký krém.

  • 3

    Připravenou náplň rozetřeme na těsto na plechu.

  • 4

    Na náplň nakonec naneseme lžící kopečky nutely po celém povrchu.

  • 5

    Pečeme ve středně vyhřáté troubě 20-25 minut.

Komentáře k receptu