Nutelová buchta
Suroviny
- 400 g Mouka polohrubá
- 200 g Cukr moučkový
- 500 g Tvaroh měkký
- 100 g Nutella
- 250 ml Mléko polotučné
- 150 ml Olej rostlinný
- 180 ml Mléko polotučné
- 2 ks Vejce slepičí
- 1 ks Vejce slepičí
- 1 balení Cukr vanilka
- 1 balení Kypřicí prášek do pečiva
- 1 balení Pudinkový prášek - kakaový
- 0.5 balení Pudinkový prášek - vanilkový
- 4 polévková lžíce Cukr moučkový
- 1 polévková lžíce Kakao
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 423 kcal
- Sacharidy 55 g
- Tuky 18 g
- Sodík 24 mg
- Bílkoviny 13 g
- Uhlovodany 51 g
- Cholesterol 61.3 mg
- Draslík 55.2 mg
- Vláknina 3133.8 mg
- Vitamín A 3133.8 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 1.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
V míse smícháme všechny suroviny na těsto. Těsto vlijeme na plech s okrajem vyložený pečicím papírem.
-
2
Připravíme náplň: Tvaroh promícháme s pudinkovým práškem, vanilkovým cukrem, moučkovým cukrem, vejcem a kakaem. Přilijeme mléko a vše vymícháme na hladký krém.
-
3
Připravenou náplň rozetřeme na těsto na plechu.
-
4
Na náplň nakonec naneseme lžící kopečky nutely po celém povrchu.
-
5
Pečeme ve středně vyhřáté troubě 20-25 minut.