Španělská omeleta II

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 1

Suroviny

  • 50 ml Olej rostlinný
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 2 ks Brambory vařené
  • 1 ks Cibule
  • 1 ks Párky Frankfurtské
  • 6 ks Rajče cherry
  • 4 ks Vejce slepičí
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 2 stroužek Česnek
  • 5 dkg Klobása Chorizo
  • 5 dkg Sýr Eidam cihla 40%
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 1499 kcal
  • Sacharidy 46 g
  • Tuky 118 g
  • Sodík 865 mg
  • Bílkoviny 65 g
  • Uhlovodany 44 g
  • Cholesterol 1085.4 mg
  • Draslík 985.5 mg
  • Vláknina 9959 mg
  • Vitamín A 9959 mg
  • Vitamín B6 0.9 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 19.2 mg
  • Vitamín E 6.9 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 5.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Na tuku opečeme na kolečka nakrájenou klobásku chorizo. Tuk scedíme a nalijeme do pánve. Přidáme na kolečka nakrájené uvařené brambory, které mírně opečeme. Potom přidáme nahrubo nakrájenou cibuli, párek a nadrobno nakrájený česnek. Nakonec přidáme přepůlená cherry rajčátka a opečené chorizo. Osolíme, opepříme a necháme chvilku restovat.

  • 2

    Nakonec celou směs zalijeme vajíčky, ve kterých jsme rozmíchali nastrouhaný sýr. Zakryjeme pokličkou a necháme ztuhnout.

Komentáře k receptu