Španělská omeleta II
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1499 kcal
- Sacharidy 46 g
- Tuky 118 g
- Sodík 865 mg
- Bílkoviny 65 g
- Uhlovodany 44 g
- Cholesterol 1085.4 mg
- Draslík 985.5 mg
- Vláknina 9959 mg
- Vitamín A 9959 mg
- Vitamín B6 0.9 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 19.2 mg
- Vitamín E 6.9 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 5.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Na tuku opečeme na kolečka nakrájenou klobásku chorizo. Tuk scedíme a nalijeme do pánve. Přidáme na kolečka nakrájené uvařené brambory, které mírně opečeme. Potom přidáme nahrubo nakrájenou cibuli, párek a nadrobno nakrájený česnek. Nakonec přidáme přepůlená cherry rajčátka a opečené chorizo. Osolíme, opepříme a necháme chvilku restovat.
-
2
Nakonec celou směs zalijeme vajíčky, ve kterých jsme rozmíchali nastrouhaný sýr. Zakryjeme pokličkou a necháme ztuhnout.