Mexické fazole s paprikou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 214 kcal
- Sacharidy 16 g
- Tuky 5 g
- Sodík 350 mg
- Bílkoviny 26 g
- Uhlovodany 8 g
- Cholesterol 58 mg
- Draslík 426 mg
- Vláknina 6547.8 mg
- Vitamín A 6547.8 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 55.8 mg
- Vitamín E 0.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté maso potřeme solí, pepře, nasekanou feferonkou, vložíme do hrnce a přilijeme rajčatovou šťávu. Na mírném ohni povaříme do měkka. Před dovařením vložíme na tenké proužky nakrájenou papriku a scezené fazole. Podle chuti ochutíme chilli kořením, bez pokličky vaříme do měkka.
-
2
Maso vybereme z hrnce, pokrájíme na malé kousky, které opět vrátíme do hrnce. Zamícháme a podle porci rozdělíme na jednotlivé talíře.