Mexické fazole s paprikou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 5

Suroviny

  • 500 g Hovězí maso zadní
  • 300 g Fazole v rajčatové omáčce
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 1 ks Feferony
  • 2 ks Paprika zelená
  • 1 špetka Chilli koření mleté
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 8 dl Rajčatová šťáva
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 214 kcal
  • Sacharidy 16 g
  • Tuky 5 g
  • Sodík 350 mg
  • Bílkoviny 26 g
  • Uhlovodany 8 g
  • Cholesterol 58 mg
  • Draslík 426 mg
  • Vláknina 6547.8 mg
  • Vitamín A 6547.8 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 55.8 mg
  • Vitamín E 0.8 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté maso potřeme solí, pepře, nasekanou feferonkou, vložíme do hrnce a přilijeme rajčatovou šťávu. Na mírném ohni povaříme do měkka. Před dovařením vložíme na tenké proužky nakrájenou papriku a scezené fazole. Podle chuti ochutíme chilli kořením, bez pokličky vaříme do měkka.

  • 2

    Maso vybereme z hrnce, pokrájíme na malé kousky, které opět vrátíme do hrnce. Zamícháme a podle porci rozdělíme na jednotlivé talíře.

Komentáře k receptu