Bramborové škubánky se zeleninou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 527 kcal
- Sacharidy 41 g
- Tuky 38 g
- Sodík 270 mg
- Bílkoviny 8 g
- Uhlovodany 35 g
- Cholesterol 36.4 mg
- Draslík 1205.6 mg
- Vláknina 15320.5 mg
- Vitamín A 15320.5 mg
- Vitamín B6 0.7 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 31.9 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 8.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Brambory nakrájíme na kostky, osolíme a okmínujeme. Přidáme k nim na kousky nakrájený celer a na kolečka nakrájenou cibuli. Vše uvaříme v osolené vodě doměkka.
-
2
Po uvaření odlijeme vodu a přidáme mouku, zakapeme lžící vývaru a zakryjeme. Necháme propařit a potom vymícháme kaši. Lžící vykrajujeme škubánky a opékáme je na sádle.
-
3
Podáváme k masu.