Pečené brambory v alobalu s kaviárem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 340 kcal
- Sacharidy 26 g
- Tuky 24 g
- Sodík 985 mg
- Bílkoviny 9 g
- Uhlovodany 26 g
- Cholesterol 102.5 mg
- Draslík 878 mg
- Vláknina 10167.5 mg
- Vitamín A 10167.5 mg
- Vitamín B6 0.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 26.6 mg
- Vitamín E 0.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 35.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Brambory očistíme, omyjeme, osušíme, pomažeme olejem, každý zvlášť zabalíme do alobalu, vložíme do rozehřáté trouby a pečeme při 180°C přibližně hodinu.
-
2
Do misky vložíme měkké máslo, přidáme kaviár, posekaný kopr, citronovu šťávu a důkladně promícháme. Horké brambory rozbalíme, rozčtvrtíme, upravíme na talíře, osolíme, každou porci dopníme lžící kaviárového másla, které položíme přímo na brambory (aby se máslo rozteklo) a podáváme.