Pečené brambory v alobalu s kaviárem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 75 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 800 g Brambory
  • 100 g Máslo čerstvé
  • 50 g Kaviár
  • 15 g Kopr čerstvý
  • 8 g Sůl
  • 3.6 g Olej slunečnicový
  • 5 ml Citronová šťáva
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 340 kcal
  • Sacharidy 26 g
  • Tuky 24 g
  • Sodík 985 mg
  • Bílkoviny 9 g
  • Uhlovodany 26 g
  • Cholesterol 102.5 mg
  • Draslík 878 mg
  • Vláknina 10167.5 mg
  • Vitamín A 10167.5 mg
  • Vitamín B6 0.5 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 26.6 mg
  • Vitamín E 0.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 35.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Brambory očistíme, omyjeme, osušíme, pomažeme olejem, každý zvlášť zabalíme do alobalu, vložíme do rozehřáté trouby a pečeme při 180°C přibližně hodinu.

  • 2

    Do misky vložíme měkké máslo, přidáme kaviár, posekaný kopr, citronovu šťávu a důkladně promícháme. Horké brambory rozbalíme, rozčtvrtíme, upravíme na talíře, osolíme, každou porci dopníme lžící kaviárového másla, které položíme přímo na brambory (aby se máslo rozteklo) a podáváme.

Komentáře k receptu