Brambory opečené šťouchané

Hodnocení 1x 0x
Čas přípravy: 35 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 10 g Petržel - nať
  • 50 g Sádlo škvařené
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 ks Cibule
  • 0.25 l Mléko polotučné
  • 2 l Voda pitná
  • 1 kg Brambory
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 300 kcal
  • Sacharidy 37 g
  • Tuky 14 g
  • Sodík 244 mg
  • Bílkoviny 9 g
  • Uhlovodany 34 g
  • Cholesterol 18.4 mg
  • Draslík 1091.3 mg
  • Vláknina 13560 mg
  • Vitamín A 13560 mg
  • Vitamín B6 0.6 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 35 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 8.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Brambory uvaříme ve slupce, oloupeme a rozšťoucháme.

  • 2

    Posypeme je petrželkou, osolíme a dáme opékat na osmaženou cibuli na tuku.

  • 3

    Podlijeme je mlékem a když se mléko vydusí, ihned podáváme.

Komentáře k receptu