Brambory opečené šťouchané
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 300 kcal
- Sacharidy 37 g
- Tuky 14 g
- Sodík 244 mg
- Bílkoviny 9 g
- Uhlovodany 34 g
- Cholesterol 18.4 mg
- Draslík 1091.3 mg
- Vláknina 13560 mg
- Vitamín A 13560 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 35 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 8.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Brambory uvaříme ve slupce, oloupeme a rozšťoucháme.
-
2
Posypeme je petrželkou, osolíme a dáme opékat na osmaženou cibuli na tuku.
-
3
Podlijeme je mlékem a když se mléko vydusí, ihned podáváme.