Bezlepkové těsto na pizzu s bezlepkovým pomazánkovým máslem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 526 kcal
- Sacharidy 69 g
- Tuky 25 g
- Sodík 0 mg
- Bílkoviny 5 g
- Uhlovodany 69 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 0 mg
- Vláknina 0 mg
- Vitamín A 0 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Do mísy nasypeme bezlepkovou mouku a bezlepkové pomazánkové máslo, spolu přísady důkladně propracujeme.
-
2
Těsto dáme na vál posypaný bezlepkovou moukou a rukama znovu vypracujeme nelepivé těsto, které vyválíme na placku silnou O.7 cm -1.5 cm.
-
3
Těsto dáme na pečící plech vytřený olejem (nebo jen vyložený pečícím papírem). Korpus na pizzu upečeme s ingrediencemi podle vlastní fantazie a chuti. Pečeme 15-20 minut při 220°C.