Flambované krevety
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 283 kcal
- Sacharidy 5 g
- Tuky 16 g
- Sodík 1276 mg
- Bílkoviny 35 g
- Uhlovodany 0 g
- Cholesterol 157.5 mg
- Draslík 6.9 mg
- Vláknina 265 mg
- Vitamín A 265 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
V pánvi rozehřejeme olej, přiložíme krevety a smažíme zhruba 5 minut. Během smažení krevety obracíme, aby se osmahly z obou stran. Před koncem smažení přilijeme whisky, prohřejeme a zapálíme.
-
2
Jakmile plameny uhasnou, osolíme, opepříme a podáváme.