Redukce rybího vývaru

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 70 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 10 g Máslo čerstvé
  • 300 g Zelenina kořenová
  • 500 g Rybí kosti
  • 500 ml Víno bílé
  • 500 ml Voda pitná
  • 1 špetka Sůl
  • 6 stroužek Česnek
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 151 kcal
  • Sacharidy 9 g
  • Tuky 2 g
  • Sodík 71 mg
  • Bílkoviny 1 g
  • Uhlovodany 9 g
  • Cholesterol 3 mg
  • Draslík 118.8 mg
  • Vláknina 3315 mg
  • Vitamín A 3315 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 2.3 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Rybí kosti očistíme a na rozpáleném másle cca 5 minut opečeme. Zalijeme vodou, vínem, přidáme očištěnou zeleninu, česnek a osolíme. Cca 30 minut povaříme a poté scedíme přes jemný cedník.

  • 2

    Znovu zahříváme a tekutinu redukujeme na potřebné množství.

Komentáře k receptu