Italská míchaná vejce
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 107 kcal
- Sacharidy 5 g
- Tuky 6 g
- Sodík 199 mg
- Bílkoviny 8 g
- Uhlovodany 3 g
- Cholesterol 245.9 mg
- Draslík 135.6 mg
- Vláknina 1099.8 mg
- Vitamín A 1099.8 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 6.5 mg
- Vitamín E 0.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Oloupanou cibuli drobně nakrájíme, osmahneme v pánvi na rozehřátém másle do zlatova. Vlijeme rozkvedlaná vejce, osolíme, opepříme a za stlého míchání smažíme do krémova.
-
2
Vejce přesuneme na jednotlivé talíře, polijeme teplým kečupem, nakonec ozdobíme nasekanou petrželovou natí a podáváme.