Candát Meunière
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 357 kcal
- Sacharidy 20 g
- Tuky 25 g
- Sodík 210 mg
- Bílkoviny 16 g
- Uhlovodany 19 g
- Cholesterol 30 mg
- Draslík 641.4 mg
- Vláknina 7760.3 mg
- Vitamín A 7760.3 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 22.3 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 33.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Oškrábané porce candáta zbavíme kostí, osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce. Osmažíme v oleji, přendáme na talíře, posypeme sekanou petrželkou, pokapeme citronovou šťávou a přelijeme rozehřátým máslem.
-
2
Jako hlavní chod podáváme s vařenými bramborami, jako předkrm s pečivem.