Opavský šurimajzl
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 623 kcal
- Sacharidy 96 g
- Tuky 11 g
- Sodík 515 mg
- Bílkoviny 41 g
- Uhlovodany 96 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 1588.5 mg
- Vláknina 23650 mg
- Vitamín A 23650 mg
- Vitamín B6 0.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1.9 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 9.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Fazole necháme přes noc nabobtnat, propláchneme a pak je uvaříme.
-
2
Zvlášť uvaříme propláchnuté krupky. Smícháme, osolíme a přidáme na sádle osmaženou cibuli a ohřáté škvarky.