Olomoucká sedlina
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 270 kcal
- Sacharidy 26 g
- Tuky 10 g
- Sodík 247 mg
- Bílkoviny 20 g
- Uhlovodany 26 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 168.4 mg
- Vláknina 5702.5 mg
- Vitamín A 5702.5 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 2.9 mg
- Vitamín E 3.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Na rozpáleném oleji zpěníme cibuli nakrájenou nadrobno, na ni navršíme na plátky nakrájené tvarůžky, posypeme paprikou a drceným kmínem a na mírném ohni bez míchání necháme pozvolna rozpustit, až vznikne kompaktní hmota. Rozdělíme na čtvrtiny a navršíme na plátky toastového chleba.