Olomoucká sedlina

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 3 g Kmín drcený
  • 5 g Paprika mletá sladká
  • 200 g Tvarůžky olomoucké malé
  • 30 ml Olej slunečnicový
  • 1 ks Cibule
  • 4 plátek Chléb toastový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 270 kcal
  • Sacharidy 26 g
  • Tuky 10 g
  • Sodík 247 mg
  • Bílkoviny 20 g
  • Uhlovodany 26 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 168.4 mg
  • Vláknina 5702.5 mg
  • Vitamín A 5702.5 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 2.9 mg
  • Vitamín E 3.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Na rozpáleném oleji zpěníme cibuli nakrájenou nadrobno, na ni navršíme na plátky nakrájené tvarůžky, posypeme paprikou a drceným kmínem a na mírném ohni bez míchání necháme pozvolna rozpustit, až vznikne kompaktní hmota. Rozdělíme na čtvrtiny a navršíme na plátky toastového chleba.

Komentáře k receptu