Pikantní fazolová směs
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 609 kcal
- Sacharidy 99 g
- Tuky 9 g
- Sodík 49 mg
- Bílkoviny 32 g
- Uhlovodany 8 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 130.1 mg
- Vláknina 2943.3 mg
- Vitamín A 2943.3 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 9.5 mg
- Vitamín E 0.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Nahrubo nakrájíme cibuli a dvě minuty ji za občasného míchání smažíme na rozpáleném oleji, poté přidáme na kolečka nakrájený párek s protlakem a dusíme další dvě minuty. Do hrnce přidáme opláchnuté fazole, litr vody a vaříme, dokud nezačne směs vřít.
-
2
Mezitím od jadérek očistíme feferonky, které pokrájíme na drobno a ihned dáme do hrnce. Vše dochutí pepřem, solí a majoránkou dle vlastní chuti. Vaříme ještě pět minut a podáváme.