Ledová káva indická

Hodnocení 1x 1x
Čas přípravy: 65 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 14 g Smetana do kávy
  • 2 kávová lžička Med včelí
  • 4 ks Nové koření celé
  • 2 ks Hřebíček
  • 8 ks Kostkový led
  • 1 špetka Skořice mletá
  • 4 dl Voda pitná
  • 1 polévková lžíce Káva mletá
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 55 kcal
  • Sacharidy 12 g
  • Tuky 1 g
  • Sodík 12 mg
  • Bílkoviny 0 g
  • Uhlovodany 12 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 85.9 mg
  • Vláknina 1906.9 mg
  • Vitamín A 1906.9 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.5 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Z vody a kávy připravíme filtrovanou kávu. Do 2 sklenic rozdělíme hřebíček, skořici a nové koření. Do obou sklenic rozdělíme horkou filtrovanou kávu.

  • 2

    Sklenice s kávou vložíme do lednice na 60 minut vychladit. Následovně kávu vybereme z lednice, každou osladíme medem, vlijeme smetanu do kávy a hotovou kávu podáváme.

Komentáře k receptu