Pečené rybí filé v bylinkové marinádě

Hodnocení 1x 0x
Čas přípravy: 55 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 70 g Máslo čerstvé
  • 600 g Filé rybí
  • 60 ml Olej olivový
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 0.25 kávová lžička Pepř černý mletý
  • 0.5 polévková lžíce Petržel - nať
  • 0.5 polévková lžíce Libeček
  • 1 polévková lžíce Citronová šťáva
  • 0.5 polévková lžíce Tymián čerstvý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 395 kcal
  • Sacharidy 0 g
  • Tuky 30 g
  • Sodík 98 mg
  • Bílkoviny 63 g
  • Uhlovodany 0 g
  • Cholesterol 21 mg
  • Draslík 9.9 mg
  • Vláknina 228.1 mg
  • Vitamín A 228.1 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 2.5 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 20.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Bylinky nasekáme najemno, smícháme s olivovým olejem, citronovou šťávou a do směsi vložíme porce filé. Pod fólií necháme zhruba 3 hodiny marinovat.

  • 2

    Odleželé porce osmažíme z obou stran na marinádě, vložíme do pekáče, přelijeme výpekem, přidáme máslo, osolíme, opepříme a v předehřáté troubě pečeme zhruba 20 minut.

Komentáře k receptu