Zelenina zapečená s fetou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 252 kcal
- Sacharidy 5 g
- Tuky 25 g
- Sodík 532 mg
- Bílkoviny 7 g
- Uhlovodany 5 g
- Cholesterol 42.5 mg
- Draslík 125.6 mg
- Vláknina 1876.3 mg
- Vitamín A 1876.3 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 40.2 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Rajče nakrájíme nadrobno, papriky zbavíme semen a nakrájíme na nudličky, sýr nakrájíme na plátky.
-
2
Sýrem vyložíme dno zapékací mísy, překryjeme rajčetem a paprikami. Směs zakapeme olejem a ochutíme oreganem a pepřem. Zhruba čtvrt hodiny zapékáme v troubě předehřáté na 200°C a podáváme horké.