Filety z mořské tresky v japonské omáčce
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 262 kcal
- Sacharidy 6 g
- Tuky 6 g
- Sodík 437 mg
- Bílkoviny 38 g
- Uhlovodany 5 g
- Cholesterol 80.4 mg
- Draslík 1044.2 mg
- Vláknina 3005 mg
- Vitamín A 3005 mg
- Vitamín B6 0.9 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 18.2 mg
- Vitamín E 1.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 7.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Filety nakrájíme na kousky, osolíme a naskládáme do pekáče vymazaného máslem. V předehřáté troubě prudce zapečeme.
-
2
Upečené kousky ryby servírujeme s omáčkou v miskách, v níž si kousky ryby namáčíme.
-
3
Omáčku připravíme smícháním očištěných a najemno nastrouhaných ředkviček s vínem, vodou, sójovou omáčkou, zázvorem a pepřem. Směs pečlivě promícháme a pod fólií necháme alespoň 3 hodiny v chladničce uležet.