Polévka kedlubnová
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 102 kcal
- Sacharidy 5 g
- Tuky 9 g
- Sodík 50 mg
- Bílkoviny 2 g
- Uhlovodany 5 g
- Cholesterol 12 mg
- Draslík 145.3 mg
- Vláknina 2752.5 mg
- Vitamín A 2752.5 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 16.2 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 11.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Na nudličky nakrájíme kedlubny a podusíme je na másle.
-
2
Zaprášíme hladkou moukou, aby se utvořila jíška a zalijeme studenou vodou.
-
3
Přidáme masox a 20 minut vaříme, než kedlubny změknou.
-
4
Poté rozmixujeme, ozdobíme petrželkou a podáváme.