Polévka kedlubnová

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 2 ks Kedlubna
  • 1.5 ks Polévkové kostky Vitana
  • 1 ks Petržel - nať
  • 2 polévková lžíce Máslo čerstvé
  • 1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 102 kcal
  • Sacharidy 5 g
  • Tuky 9 g
  • Sodík 50 mg
  • Bílkoviny 2 g
  • Uhlovodany 5 g
  • Cholesterol 12 mg
  • Draslík 145.3 mg
  • Vláknina 2752.5 mg
  • Vitamín A 2752.5 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 16.2 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 11.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Na nudličky nakrájíme kedlubny a podusíme je na másle.

  • 2

    Zaprášíme hladkou moukou, aby se utvořila jíška a zalijeme studenou vodou.

  • 3

    Přidáme masox a 20 minut vaříme, než kedlubny změknou.

  • 4

    Poté rozmixujeme, ozdobíme petrželkou a podáváme.

Komentáře k receptu