Srnčí pomazánka

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 90 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 200 g Cibule
  • 40 g Hořčice
  • 50 g Máslo čerstvé
  • 30 g Okurky nakládané
  • 200 g Slanina vepřová
  • 8 g Sůl
  • 3 g Pepř černý mletý
  • 400 g Srnčí maso
  • 40 g Olej slunečnicový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 357 kcal
  • Sacharidy 5 g
  • Tuky 29 g
  • Sodík 893 mg
  • Bílkoviny 19 g
  • Uhlovodany 4 g
  • Cholesterol 66 mg
  • Draslík 352.2 mg
  • Vláknina 1745 mg
  • Vitamín A 1745 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 2.5 mg
  • Vitamín E 2.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 11.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Srnčí odřezky nakrájíme na malé kousky, cibuli nadrobno, slaninu na drobné kostičky. V pekáčku na oleji zpěníme 2/3 cibule, přisypeme slaninu, osmahneme, podlijeme troškou vody, přidáme kousky srnčího masa, osolíme, opepříme, pekáč vložíme do trouby a pečeme doměkka. Po vychladnutí vše umeleme na masovém strojku, vložíme do misky, přisypeme zbytek cibule, přidáme máslo, hořčici, podle chuti dosolíme a důkladně promícháme.

  • 2

    Pomazánku mažeme na chleba a zdobíme plátky kyselé okurky.

Komentáře k receptu