Bulharské karbanátky z mletého masa se sýrem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 528 kcal
- Sacharidy 3 g
- Tuky 37 g
- Sodík 432 mg
- Bílkoviny 43 g
- Uhlovodany 3 g
- Cholesterol 156.6 mg
- Draslík 636.1 mg
- Vláknina 889.8 mg
- Vitamín A 889.8 mg
- Vitamín B6 0.7 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 2.5 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Cibuli oloupeme a nakrájíme najemno. Sýr nakrájíme na malé kostičky. V míse oba druhy masa opepříme, osolíme, důkladně promícháme s trochou vývaru a necháme alespoň 1 hodinu odležet. Poté k masu přidáme nakrájenou cibuli a sýr, vše důkladně promícháme a ze směsi vytvoříme menší karbanátky. V pánvi rozehřejeme olej a v něm karbanátky osmažíme.