Marinované nudličky z roštěnky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 898 kcal
- Sacharidy 18 g
- Tuky 66 g
- Sodík 102 mg
- Bílkoviny 60 g
- Uhlovodany 17 g
- Cholesterol 220 mg
- Draslík 242.9 mg
- Vláknina 4708.1 mg
- Vitamín A 4708.1 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 74.1 mg
- Vitamín E 3.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 6.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Maso očistíme a nakrájíme na tenčí podélné nudličky. Cibuli a očištěné papriky bez semen nakrájíme na nudličky. Marinádu připravíme smícháním vína, sójové omáčky, cukru, soli, pepře a Solamylu.
-
2
Nudličky zalijeme marinádou a pod fólií necháme v chladničce alespoň 2 hodiny uležet.
-
3
Marinované maso prudce opečeme na rozpáleném oleji. Maso vyjmeme, do výpeku vmícháme cibuli, papriky a zarestujeme. Ke směsi vrátíme maso, prohřejeme a podáváme.