Omáčka ravigote

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 15 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 2 kávová lžička Kapary
  • 1 kávová lžička Hořčice Dijonská
  • 1 kávová lžička Petržel - nať
  • 1 kávová lžička Pažitka
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 0.5 kávová lžička Pepř černý mletý
  • 1 ks Vejce slepičí
  • 2 ks Okurky nakládané
  • 1 ks Cibule
  • 4 polévková lžíce Olej olivový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 119 kcal
  • Sacharidy 8 g
  • Tuky 9 g
  • Sodík 2172 mg
  • Bílkoviny 4 g
  • Uhlovodany 8 g
  • Cholesterol 61.3 mg
  • Draslík 105.1 mg
  • Vláknina 5113.3 mg
  • Vitamín A 5113.3 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 5.3 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Do misky dáme uvařené vejce natvrdo, které jsme oloupali a nasekali nadrobno, nakrájené kyselé okurky, nakrájenou cibuli, nasekané kapary, hořčici, nasekanou petržel, pažitku, sůl, pepř a vše zamícháme. Pomalu přiléváme olej, až směs zhoustne.

  • 2

    Necháme vychladit a podáváme.

Komentáře k receptu