Vepřová minutka na hořčici
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 507 kcal
- Sacharidy 34 g
- Tuky 25 g
- Sodík 218 mg
- Bílkoviny 34 g
- Uhlovodany 4 g
- Cholesterol 100.5 mg
- Draslík 556.5 mg
- Vláknina 889.8 mg
- Vitamín A 889.8 mg
- Vitamín B6 0.7 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 2.6 mg
- Vitamín E 0.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Vepřové plátky z kýty nebo krkovice očistíme, mírně naklepeme paličkou, z obou stran lehce posolíme a popepříme. Nakonec je z každé strany potřeme silnější vrstvou kremžské hořčice. Připravíme pánev, do ní vlijeme olej, rozpálíme. Maso potřené hořčicí položíme na pánev, z obou stran rychle opečeme.