Chléb hnědý - malý bochník
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 445 kcal
- Sacharidy 83 g
- Tuky 9 g
- Sodík 199 mg
- Bílkoviny 19 g
- Uhlovodany 81 g
- Cholesterol 10.8 mg
- Draslík 816.3 mg
- Vláknina 54088 mg
- Vitamín A 54088 mg
- Vitamín B6 0.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 3.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 12.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Do pečící nádoby z domácí pekárny nalijeme vodu, přidáme máslo, cukr a sůl. Mouku nasypeme tak, aby zcela pokryla vodu s přísadami.
-
2
Do jednoho rohu dáme sušené mléko a vše poprášíme droždím.
-
3
Pokud se u trouby doporučuje začít suchými surovinami, vložíme je do nádoby v opačném pořadí.
-
4
Pečicí nádobu se surovinami dáme do přístroje, nastavíme na "celozrnný" program a střední barvu kůrky a zapneme.
-
5
Po ukončení pečení přístroj vypneme a v rukavicích z něj vyndáme pečicí nádobu. Chléb vyklopíme a necháme vychladnout.